İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Pure Active nedir?

İKİ ÜRÜN SERİSİ

Etat Pur iki ürün serisine sahiptir: Cildinize uygun, benzersiz ve kişiselleştirilmiş ürünlerden oluşan Saf Biyomimetik Cilt Bakım Ürünleri Serisi ve Pure Active Serisi. Pure Active Serisi’nde bulunan 10 saf aktif bileşen cilt endişelerine karşı hedefe yönelik bakım sunarken Saf Biyomimetik Cilt Bakım Ürünleri Serisi, Cilt tipi ve dengesine uygun biçimde cildin günlük olarak işlevlerini doğru şekilde yerine getirmesi için gerekli bileşenleri sağlamak üzere geliştirilmiştir.

Bu 18 ürün yalnız başlarına kullanılabilecekleri gibi cildin özel ihtiyaçlarına göre birbirleriyle eşleştirilerek de kullanılabilir. Herkesin cildi farklı olduğundan, ister kadın, ister erkek olun, ürünlerimiz ihtiyaçlarınıza, yaşınıza, yaşam tarzınıza, çevreye ve mevsime uyum sağlar.

NEDEN PURE ACTİVE SERİSİ?

ETAT PUR, aktif bileşenleri kompleks formüller içerisinde seyreltmektense tüm bu bileşenlerin etkin oranlarda ve cildin ihtiyaç duyduğu noktalarda etki etmelerini sağlayan bir difüzyon sistemiyle birleştirdi. Bu patentli sistem ise IN-SKIN® olarak adlandırıldı. Bu özel sistem aktif bileşenlerin cilde optimum şekilde nüfuz etmesini ve etkinlik göstermesini sağlar. Pure Active bileşenleri uzun süreli etki sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Belirli cilt endişelerine karşı hedefe yönelik etkiye sahiptirler.

Pure Active bileşenleri maksimum etkinlikle, mümkün olduğunca hızlı ve güvenli şekilde etki edecek biçimde seçilmiştir. Bu, etkinliği internet sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz uluslararası bilimsel çalışmalarca kanıtlanmış aktif bileşenlerin verdiği bir taahhüttür. Her biri optimum oranda  kullanılır ve bu oran ürünlerin üzerinde daima hassasiyetle belirtilir. Optimum güvenlik için tüm Pure Active bileşenlerinin kökeni, izlenilebilirliği ve saflığı sıkı şekilde kontrol edilir.

Büyük hassasiyetle belirlenir. Her sorun için (koyu renkli leke, koyu renkli halka, cilt kusuru vb.) uluslararası bilim camiası tarafından en etkilisi olduğu belirlenen bir molekül veya aktif bileşen vardır.

NASIL KULLANILIR?

DOĞRUDAN CİLDE UYGULAMA: Cilde bakım yapıp cilt endişelerini gidermek için 2 ilâ 4 damla Pure Active ürününü temiz ve kuru cilde uygulayın.

KAÇ TANE? Daha etkili ve hedefe yönelik bir bakım için aynı anda ve aynı bölgede 3’ten fazla Pure Active ürününü bir arada kullanmayın.

TEK BAŞINA: Cilde nüfuz etmesini engelleyerek etkinliğini azaltabileceğinden gündüz bakım kreminizle karıştırmayın.

SONRASINDA: Cildinizin günlük ihtiyaçlarını eksiksiz biçimde karşılamak üzere Pure Active ürünlerini uyguladıktan sonra cilt tipinize uygun bir Saf Biyomimetik Cilt Bakım Nemlendiricisi uygulayın.