İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cilt Bakım Rutini

Hayal ettiğiniz cilde, düzenli olarak uygulayacağınız 3 adımlı bir bakım rutini ile kavuşmak mümkün. Cilt ile mükemmel uyumlu, yüksek derecede saf bileşenlerden oluşan Biyomimetik Cilt Bakım Ürünleri ve cilt endişelerine hedef odaklı bakım sunan konsantre Pure Active ürünlerini birlikte kullanarak kişiselleştirilmiş bir cilt bakım rutini oluşturabilirsiniz. Etat Pur markamızla sizlere daha azıyla daha fazlasını tecrübe edeceğiniz bir cilt bakım rutini sunuyoruz.

1.ADIM:TEMİZLE

Günlük tempo, bakteriler, makyaj kalıntıları ve hava şartları; cildin kirlenmesine, oksijensiz kalmasına, gözeneklerin tıkanmasına ve cilt bariyerinin güçsüzleşmesine neden olur. Sağlıklı bir cildin sırrı ilk adımda temizliktir. Etat Pur’ün saf temizleyicileri; cilt yüzeyinde biriken sebum fazlasını ve toksinleri ortadan kaldırır, cildi arındırır. Sağlıklı bir cildin ilk adımı olan temizleme; cildin enerjik görünmesine, ışıltı kazanmasına ve ciltteki ilk yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur .

2.ADIM:BAKIM YAP

Her cilt, kişiye özeldir; endişeleri de. Yaşlanma belirtileri, lekeler, pürüzler, nemsizlik… Neyse ki hepsinin tek bir çözümü var. Cilt bakımında daha azıyla daha fazlası, şimdi hedef odaklı konsantre bakım sunan Pure Active Serisi’nde. Pure Active Serisi, cilt endişelerine etkili bir şekilde çözüm sunan saf aktif bileşenlerden oluşur, doğru ve en etkin orandaki konsantre formülleri ile cildin ihtiyacına yönelik bakım yapar. Ayrıca patentli IN-SKIN® teknolojisi sayesinde hücrelerin kalbine etki eder, ürünlerin cildin ihtiyaç duyduğu yere nüfuz etmesini sağlar. Her cilt endişesine ayrı çözüm sunan ve ihtiyaç duyduğunuz bakımı özenle sağlayan Pure Active Serisi, cildinize iyi gelecek.

Her bir cilt endişenize özel Pure Active ürünü, cildin ihtiyacı olan yerden emilir ve cilt sorunlarınızı hedef alır. Böylece cildinize sadece ihtiyaç duyduğu bakımı uygulamış olursunuz. Cilt endişenize göre seçtiğiniz Pure Active ürününden sadece 1 – 4 damla olarak cilt endişenizin bulunduğu alana uygulamanız yeterli. Basit, hızlı ve etkili.

3.ADIM:NEMLENDİR

3. aşama ise nemlendirme. Vücut kütlesinin %70’i sudan oluşur ve bunun 7-8 litresi ciltte bulunur. Cildin koruyucu bariyerinin sağlıklı bir şekilde fonksiyonuna devam edebilmesi için yeterli miktarda suyu tutması, yani cildin nemliliği çok önemlidir. Bu nedenle cilt tipine uygun nemlendirici krem kullanımı, sağlıklı bir cilt için büyük öneme sahiptir.

Etat Pur’ün cilt tipine uygun saf nemlendiricileri, cildinizin doğal dengesini korurken ihtiyacı olan gerekli kaynakları sağlar. Cildinizin yüzeyindeki bariyeri (hidrolipidik tabaka) yeniden oluşturmasına, savunma mekanizmaları ile hücresel ritmini korumasına yardımcı olur. İyi nemlendirilen bir cilt aynı zamanda daha esnektir ve daha yavaş yaşlanır. Cilt tipinize uygun nemlendiricinizi de sürdüyseniz, artık siz de sadece 3 aşamada kusursuz bir cilde sahipsiniz.