İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karma, Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltlerde Yüz Bakımı

Karma, Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltlerde Yüz Bakımı

Karma, Yağlı ve Akneye Eğimli Ciltler için Yüz Temizleme

Yüz temizleme işlemine başlamadan önce, ilk olarak cilt tipine uygun bir makyaj temizleme suyu kullanabilir ve cilt temizleme aşamasına etkili bir başlangıç yapabilirsin. Bu işlem, makyaj parçalarını cildinden tam olarak arındırman açısından büyük önem taşır. Makyaj temizleme suları, makyaj malzemelerinin içeriklerine özel olarak hazırlanmaları sebebiyle hızlı bir şekilde cilt temizliği sağlar ve cilt bakımının diğer adımlarını da kolaylaştırır. Makyaj temizleme suyunu pamuk yardımıyla uygulaman, cildine zarar vermeden hassas bir şekilde temizlik yapmana yardımcı olabilir. Böylelikle hassas ciltler dahil tüm ciltlerinin kullanımına uygundur. Misel su, cilt temizliği yaparken güvenebileceğin en özel sıvılar arasında yer alır. Doğal sularda atomlar, iyon ve moleküller dağınık hâlde bulunur. Bu unsurların kümelenmesiyle elde edilen misel sular, cilt bakımında son derece etkilidir.

Gün boyunca cildinde biriken toz, kir ve makyaj kalıntıları gözenekleri tıkayarak cildinin nefes almasına engel olabilir. Bu durumda cildindeki sebum dengesi bozularak yağlanma artar. Cilt tipine uygun arındırıcı yüz temizleme jeli seçeneklerini tercih ederek bu problemi azaltabilirsin. En iyi yüz yıkama jeli, arındırma işlemini nazik bir şekilde yapabilen üründür. Purifying Cleansing Gel 200 ML, cildini kir ve kalıntılardan hassas dokunuşlarla arındırır. Cildin parlamasını engeller ve cildi sıkılaştırır. Tazelenmiş bir görünüm elde etmek için cilt temizleme jelinden sonra Express Purifying Mask 50 ML ile maske uygulaması yapabilirsin. Cildini derinlemesine temizleyen bu ürün, yüz bölgesindeki yağlanmayı kontrol altına alarak akne oluşumuna engel olur. Micellar Purifying Cleansing Water 200 ML, cildini nazik dokunuşlarla temizleyerek yağlanmayı azaltmaya yardımcı olur. Cilt tipine uygun saf temizleyici kullanımı sonrasında cilt endişelerine uygun saf konsantre bakım ürünlerden yararlanabilirsin.

Karma, Yağlı ve Akneye Eğimli Ciltler için Konsantre Bakım

Karma, yağlı ve akneye eğilimli cilt tiplerinde yağlanmanın dengelenmesi gerekir. Bu cilt tiplerine özel olarak üretilmiş bakım ürünleri sayesinde yağ oranının dengelendiği sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşabilirsin. Yağlı, karma veya akneye eğilimli bir cilt tipine sahipsen kullandığın bakım ürünlerinin yağ içermemesine özen göstermelisin. Bu sayede bakım ürünlerini kullandıktan saatler sonra bile mat bir cilt görünümüne sahip olabilirsin.

Pure Active Salicylic Acid %2 15 ML, siyah nokta ve sivilce karşıtı mucizevi bir kurtarıcıdır. Özellikle yağlanmaya eğilimli, siyah nokta, geniş gözenek ve sivilce oluşumuna yatkın cilt tipleri için vazgeçilmezdir.  Ayrıca Pure Active Propolis 15 ML  ile cildindeki sivilce ve akne oluşumunu azaltabilirsin.

Hücre yenilenmesini hızlandırırken, hücre artıklarını dışarı atar ve cilt gözeneklerini temizler. Temiz cilt gözenekleri, hem sivilce oluşumunu hem de akne oluşumunu engeller. Pure Active Zinc Gluconate 15 ML, cildinin yağ dengesini sağlamasına imkan tanıyan bu ürün, yağlanmadan kaynaklanan parlamayı giderir. Sebum dengesini sağlayan bu ürün, cildinin ihtiyaç duyduğu günlük bakımı sağlamaya yardımcı olur.

Karma, Yağlı ve Akneye Eğimli Ciltler için Nemlendirme

Tüm cilt tiplerinin nemlenmeye ihtiyacı vardır. Hassas ciltler için hazırlanmış nemlendirici seçeneklerini tercih ederek canlı ve sağlıklı bir cilt dokusu elde edebilirsin. Oil-Free Matifying Gel 40 ML, yağsız içeriği sayesinde yağlı ciltlerin mat ve pürüzsüz bir cilt dokusuna kavuşmasına yardımcı olur. Yağlı cildinin sebum dengesini sağlama özelliği ile bu ürünü makyaj bazı olarak kullanabilirsin.

Yağlı, akneye eğilimli ve karma ciltler için etkili bir nemlendirme sağlayan Light Moisturizing Cream 40 ML, cilde doğal bir aydınlık verir. Bu ürün, hafif dokusu sayesinde cilt tarafından kolaylıkla emilir. Yeteri kadar nemlenmiş cilt dokusunda kırışıklık oluşumu da gecikir. Karma, yağlı ve akneye eğilimli cilt tiplerinden birine sahipsen ihtiyaç duyduğun cilt bakımına Etat Pur ürünleri ile kavuşabilirsin.