İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Etat Pur – Cleansing Milk Gentle Ph Yüz Temizleme Sütü

ETAT PUR – CLEANSİNG MİLK PH YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ

Kuru cilt bakım kategorisindeki en sevilen ürünlerin başında yüz temizleme sütleri gelir.

Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML, geliştirilmiş özel formülü ile kuru cildini nazikçe temizlerken aynı zamanda besler. Sen de cildini taze ve canlı göstermek için de Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML temizleme sütünü günlük bakım rutinine eklemeye ne dersin?

Kuru Cildi Anlamak

Nemli ve parlak bir cilt herkesin hayalidir. Ancak hayallerindeki cilde sahip olmak için üstesinden gelmen gereken bazı zorluklar olabilir. Kirlilik, UV ışınları, sert kimyasallar ve düşük nem yoluna çıkabilecek zorluklardan bazılarıdır. Özellikle kuru cilt, genç ve ışıltılı görünmenin önündeki en büyük engeller arasında yer alır. Üstelik, kuru cildi temizlemek diğer cilt tiplerinden çok daha fazla özen gerektirir. Bu nedenle, kuru ciltler için cilt bakım rutini oluştururken içeriği saf ve doğal bileşenlerden yararlanmak önemlidir.

Kuru cilt, cildin en üst tabakasında uygun miktarda doğal yağ ve nem eksikliği ile karakterize edilen çok yaygın bir endişedir. Epidermisin su içeriğinin %10’un altına düşmesi, kuru cilt semptomlarına yol açar. Cildin su içeriğinin azalmasıyla oluşan bu endişe ise pul pul dökülmeye, kaşıntıya ve donukluğa yol açarak kuru görünüme neden olabilir. Aslında cildin kurumasına katkıda bulunabilecek çok sayıda dış ve iç faktör vardır. Sen de bu tip endişelere sahipsen bakım rutinindeki tüm ürünleri nemlendirici, nazik ve hassas formüllü olanlardan seçmelisin.

Kuru Ciltlerde Yüz Temizliği

Kuru cildi tedavi etmeye yönelik ürünler, doğal yağ ve nemin geri yüklenmesini ve diğer endişeleri iyileştirmeyi amaçlar. Etat Pur’un teknoloji ve doğallığı birleştiren özel formüle sahip cilt bakım ürünleri, düzenli kullanımda kuru cilt endişelerini çözmeye yardımcı olur. Söz konusu cilt bakımı olunca yüz temizleme, ilk ve en önemli adımdır. Hassas, narin ve alerjik olmayan nazik bir temizleyici kullanmak kuru cilt bakım rutininde oldukça önemlidir.

Kuru Ciltlerde Makyaj Temizleme

Kuru cilde sahip herkesin güvenle kullanabilmesi için de Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML yüz temizleme sütünü geliştirmiştir. Cildine yalnızca ihtiyacı olan saf bileşenleri sunan özel formüllü yüz temizleme sütü sayesinde makyaj çıkarma gibi işlemlerden sonra bile cildinde rahatlama hissedebilirsin. Ayrıca ayçiçeği, zeytin ve soya fasulyesinin doğal yağ ve nemlendirici içeriği sayesinde cildin hidrolipidik tabakasını korumaya da yardımcı olabilirsin. 

Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML Kullanımı

Cilt bakım rutininden maksimum verim ve etkili sonuç alabilmek için temizleyiciyi ve diğer bakım ürünlerini, doğru doz ve sıralamayla uygulaman oldukça önemlidir. de Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML temizleme sütünden en iyi sonuçları alabilmek için iki farklı yöntemi uygulayabilirsin:

  1. İlk yöntemde, üründen bir miktar eline alarak nazikçe ısıttıktan sonra yüz ve göz bölgesine uygulaman gerekir. Bu şekilde cildine zarar vermeden göz ve yüz makyaj çıkartma işlemini kolayca tamamlayabilirsin. Ardından, bir makyaj pamuğu kullanarak temizleme sütünü iyice arındırmalısın.
  2. İkinci yöntemde ise daha klasik bir teknikten yola çıkarak makyaj pamuğuna bir miktar de Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML temizleme sütünden dökmen gerekir. Bu işlemi pamukta makyaj, kir ve diğer kalıntılar kalmayana kadar devam ettirerek temizlik işlemini sonlandırmalısın. Her iki yöntem sonrasında da cildini derinlemesine temizlemek için nemlendirici bir ürünle cilt bakımını bitirmeyi unutma!
  3. Sen de Etat Pur Cleansing Milk Gentle pH 200 ML yüz temizleme sütü ile cildini nazikçe temizleyerek canlı ve sağlıklı bir görünüme sahip olmanın keyfini çıkarabilirsin!