İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen

Cildinin istediğin kadar pürüzsüz, mimik çizgisiz ve dolgun görünmediğinden şikayetçiysen yalnız değilsin. Mükemmel bir cilt herkesin hayalidir ancak yaş almaya bağlı olarak kırışıklıklar ve mimik bölgelerinde çizgiler oluşması da çok doğal bir süreçtir. Genç ciltler oldukça canlı, dolgun ve parlak görünür. Zaman geçtikçe vücut kolajen üretimini azaltır, bu da cilt üzerinde çizgilere, kırışıklıklara ve renk eşitsizliklerine neden olur.

 Cildinde sarkma ve kırışıklık gibi etkiler görmeye başladıysan kolajenin cilt için ne kadar önemli olduğunu mutlaka araştırmalısın. Uzmanlar, yaşla beraber vücutta üretimi azalan kolajen peptitlerinin dışarıdan takviye edilmesini önerir. Kolajen, deri hücrelerinin yenilenmesini sağlayarak cildin parlak, pürüzsüz ve dolgun görünümüne destek olur.

Kolajenin Yararları

Kolajen, vücutta bol miktarda bulunan, oldukça yararlı bir protein türüdür. Deri, kemik, kas, kan damarları hatta sindirim sisteminin birçok dokusunda yer alan kolajen, tüm vücut proteinlerinin üçte birini oluşturur. Vücut yapısını koruyan temel proteinlerden olan kolajen, adeta bir yapıştırıcı görevi görerek dokuları bir arada tutar.

Kolajen, sağlıklı bir cilt için de oldukça önemlidir. Cildin temel yapısını oluşturan bir ağ olan kolajen cilde güç, sağlamlık, esneklik ve parlaklık verir. Nem dengesini sağlar ve dış etkenlere karşı korur. Deride yeterli miktarda bulunduğunda canlı ve gergin bir cilde sahip olmanı sağlar. Sağlıklı bir cildin yapı taşını oluşturan kolajen sarkmaların, kırışıklıkların ve renk eşitsizliklerinin de önüne geçer.

Kolajen eksikliği eklemler, kıkırdak ve bağ dokunun yanı sıra cilt görünümü üzerinde de olumsuz sonuçlara yol açar. Bu da cildindeki nem dengesinin bozulması, renk eşitsizliği, kuruluk, solgun görünüm, kırışıklık, sarkma, kesik ya da yaraların geç iyileşmesi gibi etkilerin temel nedenidir. Cilt bakımı için oldukça önemli bir bileşen olan kolajen cildinin nemli kalmasını sağlar; pürüzsüz, yumuşak ve dolgun bir cilt yaratır.

Collagen’in Etkileri

Kolajen, cilt bakım ürünleri için oldukça değerli olan bir içeriktir. Özellikle cilt serumu formüllerinde kullanıldığında hücre yenilenmesini sağlayarak deri elastikiyetini yeniden kazandırır. Cildindeki kırışıklıkları, sarkmaları, gevşemeleri toparlar.

Cilt serumu, cilt bakım ürünleri arasındaki en etkili ürünlerdendir ancak Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen 15 ML, yeni nesil konsantre formülü ve In-skin patenti sayesinde diğer cilt serumlarından çok daha başarılı sonuçlar sunar. İçeriğinde bulunan dolgunlaştırıcı etkiye sahip Peptide-4, cildin sıkılığı ve yoğunluğu bakımından temel öneme sahip bir protein olan kolajen üretimini destekler.

Cilt dokusunu yenileyerek esnekliği, sıkılığı ve canlılığı yeniden sağlar. Alın, göz ve dudak çevresi gibi cildin en çok yıpranan bölgelerinde oluşan ince kırışıklıkların ve mimik çizgilenmelerin giderilmesine yardımcı olur.

Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen ile Kanıtlanmış Etkinlik

Cilt serumları, en çok tercih edilen cilt bakım ürünleri arasında yer alır. Diğer cilt serumlarına göre 7 günlük kullanımında bile kanıtlanmış bir etkinlik sunan Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen 15 ML konsantre bakım ürünü sayesinde ise cildinin dokusu daha hızlı yenilenir. Böylece daha parlak,dolgun ve canlanmış bir cilt elde edersin.

Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen Nasıl Kullanılır?

Genç, dolgun ve pürüzsüz bir cildin vazgeçilmez cilt bakım ürünü olan Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen 15 ML kullanımı ise oldukça kolay. Şişenin alt bölümüne basarak 2-4 damla damlatarak temiz ve kuru cildinde endişelerinin olduğu bölgelere sabah ve akşam uygulayabilirsin. Düzenli şekilde kullanılan Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen 15 ML kısa süre içinde gözle görülür sonuçlar yaratır.

Sen de mükemmel cilt görünümünün peşindeysen Etat Pur, her cilde ve her soruna yönelik cilt bakım ürünleri için seni bekliyor. Yaşlanma etkilerinden korunmak için kolajenin mucizevi etkisi ile buluşan Etat Pur – Pure Active Peptide 4 Pro-Collagen 15 ML ile tanışmak için geç kalma.