İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cildi Çevresel Unsurlara Karşı Koruma

Kirli bir çevreye, UV ışınlarına, strese ve sigara dumanına maruz kalan cilt, sürekli olarak sınanır. Tüm bunlar cilt bariyerine zarar verip cildin doğal savunma mekanizmalarını yoran oksidatif strese neden olur. Sonuçları: Dehidrasyon, hassasiyette artış, donuk cilt tonu, tıkanan gözenekler ve yaşlanma sürecinde hızlanma. Bu yüzden, cildinizin bu saldırılarla daha etkili şekilde başa çıkabilmesi için size özel olarak geliştirilmiş, kirlilik karşıtı bir bakım rutini sunuyoruz:

CİLT TEMİZLEME

Cilt temizliği, özellikle akşamları, kirliliğe maruz kalan ciltler için büyük önem taşır. Cilt temizliği, arınmış bir cilt için epidermisteki kirliliğe neden olan tüm tanecikleri ortadan kaldırır.

Purifying Cleansing Gel ve Purifying Micellar Water ürünlerimiz etkili ve nazik bir cilt temizleme rutini için idealdir!

 

SAVUNMA MEKANİZMALARINI GÜÇLENDİRME

Cilt, çevresel saldırılarla mücadele etmek için doğal savunma mekanizmalarına sahiptir. Maalesef, çok kirli ortamlarda veya cildimiz yorulduğunda bu savunma mekanizmaları cildimiz için yeterince koruma sağlayamaz.

Bu dengesizlik cildin zayıflamasına ve yaşlanmasına neden olur.

Gerçek bir antioksidan kalkan görevi gören Vitamin E Pure Active, cildin kendisini dış saldırılara karşı daha iyi savunmasına yardımcı olur. Ağızdan alınmasına kıyasla cilde uygulandığında 50 kat daha etkili olan E vitamini cildin doğal savunma mekanizmalarını ve strese karşı direncini güçlendirir; cildin ışıltı ve tonunu iyileştirir. Pure Active serisinde kullanılan ve ayçiçeği ile soyadan çıkartılan bu saf aktif bileşen, E vitamininin en etkili formudur.

NEMLENDİRME

Günlük olarak cilt tipine uygun nemlendirici krem kullanımı sağlıklı bir cilt için büyük öneme sahiptir. Nemlendirici, cildinizin yüzeyindeki bariyeri (hidrolipidik tabaka) yeniden oluşturmasına, savunma mekanizmaları ile hücresel ritmini korumasına yardımcı olur. İyi nemlendirilen bir cilt aynı zamanda daha esnektir ve daha yavaş yaşlanır.

Öte yandan tüm vücudumuz suya ihtiyaç duyar: Günde en az bir buçuk litre su içmek gün içerisinde susuz kalmanızı engellemeye ve toksinleri vücudunuzdan atmanıza yardımcı olur.

Cildinizi korumak, yediklerinize dikkat etmenizi de gerektirir: C vitamini gibi antioksidanlarla (narenciye, maydanoz, dolmalık biber vb.) E vitamini yönünden zengin (zeytinyağı, yağ oranı yüksek yemişler vb.) gıdaları tercih edin.

HAFTALIK CİLT BAKIMI RUTİNİ

Nazik bir temizleyici ürünü kullanmak cildinizin yenilenmesine ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olurken cilt yüzeyinde biriken kiri ortadan kaldırır. Purifying Cleansing Gel, cilt yüzeyinde birikerek kirleri ortadan kaldırır ve arınmış bir cilt sunar!

Haftada bir veya iki kez kaolinle zenginleştirilmiş Express Purifying Mask kullanımı cilde ışıltısını geri kazandırmak üzere derinlemesine detoks etkisine sahiptir. Aynı zamanda arındırıcı etkisiyle stres ve kirlilik kaynaklı tüm kusurları ortadan kaldırır.