İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Etat Pur – Pure Active Hyaluronic Acid

Etat Pur Pure Active konsantre bakım serisinin en etkili konsantre bakım ürünlerinden biri olan Pure Active Hyaluronic Acid 15 ML ile cildini yenileyerek sıkılaştırmaya ve ince kırışıklık görünümünü azaltmaya hazır mısın?

Hyaluronik Asit Nedir?

Hyaluronik asit – HA, vücudun bağ dokusunda, ciltte ve gözlerde bulunan jel benzeri bir malzemedir. Vücudumuz doğal olarak HA üretir. Ancak yaş ve UV maruziyeti gibi nedenlerle cildin Hyaluronik asit üretimi azalır ve dışarıdan takviye almak gerekir. Çünkü Hyaluronik asit, cildin nemli, dolgun ve genç görünmesinin temel nedenidir. Eksikliği ise kırışıklıklara, ince çizgilere ve donuk bir cilt görünümüne yol açabilir. Bu nedenle, cilt bakım rutinine cildinin endişlerine uygun, saf bileşenlere sahip Hyaluronik asit içerikli bakım ürünlerini dahil etmelisin.

Hyaluronik Asit’in Faydaları Nelerdir?

  • Büyük miktarlarda su tutma kapasitesi cildi sıkılaştırmaya yarar.
  • Antibakteriyel özellikler gösterdiği için cilt yüzeyindeki yaraların iyileşmesine yardımcı olur.
  •  Kırışıklıkların daha da gelişmesini ve ilk yaşlanma belirtilerini engeller.
  •  Mevcut olan ince kırışıklık görünümünü azaltmaya da yardımcı olur.
  •  Antioksidan içerdiği için cildin sağlıklı görünmesine destek verir.
  • Hyaluronik asit cildi nemli tutar,cildin sıkı ve parlak görünmesine yardımcı olur.

Hyaluronik Asit ve Cilt Bakım Rutini

Hyaluronik asit, oldukça etkili ve güçlü bir bileşen olmasına karşın tek başına yeterli değildir. Diğer tüm bakım ürünlerinde olduğu gibi Hyaluronik asit serum çeşitlerinin de doğru şekilde uygulanması gerekir. Pure Active Hyaluronic Acid konsantre bakım ile geleneksel cilt serumu formüllerinin ötesine geçerek geliştirdiği In-Skin teknolojisi sayesinde aktif bileşenlerin cildin ihtiyacı olduğu bölgeye en iyi şekilde nüfuz etmesini sağlar.

Etat Pur – Pure Active Hyaluronic Acid 15 ML

Yaş aldıkça cildin genç, sıkı ve nemli görünümünü korumak için Hyaluronik asit gibi doğal bileşenlerden destek almak önemlidir. Pure Active Hyaluronic Acid bakımı kaybedilen Hyaluronik asidin  bir kısmını yenileyerek yaşlanmayı geciktirebilir ve genç görünümü uzun süre korumaya destek olur. Kaz ayaklarının, mimik çizgilerinin ve ince kırışıkşıkların azalmasına yardımcı olur. Pure Active Hyaluronic Acid, cildin genç,sağlıklı ve dinç olmasını sağlar. Su tutma özeliği ile cildi nemlendirir. Cildi pürüzsüz ve esnek tutar.

Sen de doğal olarak daha canlı ve sıkı bir cilde sahip olmak için Pure Active Hyaluronic Acid konsantre formülünü cilt bakım rutinine ekleyebilirsin.  Doğal, saf ve aktif bileşenlerle dolu konsantre bakım formülü tüm cilt tipleri tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Etat Pur – Pure Active Hyaluronic Acid Nasıl Kullanılır?

Genç, sağlıklı, parlak ve canlı bir cilde sahip olmak için sadece cilt bakım ürünlerine değil, zamana da yatırım yapmak gerekir. En iyi sonuçları elde etmek için Pure Active Hyaluronic Acid bakım formülünü düzenli ve doğru şekilde cilt bakım rutinine dahil etmek oldukça önemlidir. Hyaluronik asit içerikli konsantre bakım formülünden maksimum verim elde edebilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin.

●       Şişenin alt kısmına basıp ürünü 4 damla parmak uçlarına damlatarak günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere temiz cildine uygulamalısın.

●       Hyaluronik asit nemi çekmeye yardımcı olduğu için C Vitamini, B5 veya Retinol gibi serumların öncesinde kullanmalısın.

●       En iyi sonuçlar için 7-8 hafta boyunca düzenli olarak ürünü uygulamalısın.

Etat Pur – Pure Active Hyaluronic Acid 15 ML konsantre bakım serumu ile kaz ayaklarına ve mimik çizgilerine elveda demeye hazır mısın?