İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Etat Pur – Pure Active Vitamine E %3,93

Etat Pur – Pure Active Vitamine E %3,93

Yaş ve cilt tipi ne olursa olsun, herkes mümkün olan en sağlıklı ve parlak görünüme sahip olmak ister. Bunun için cilt tipine ve endişesine uygun cilt bakım ürünlerini kullanman gerekir.

Etat Pur, konsantre formüllerin yer aldığı Pure Active serisi sadece cildin ihtiyacı olduğu zamanda, ihtiyacı olan yerde cilt problemlerine çözüm odaklı özel olarak geliştirildi. Pure Active serisinin sahip olduğu In-skin patenti difüzyon sistemi ile saf aktif bileşenlerin ihtiyaç duyduğu katmana inerek emilmesini sağlar.

Pure Active serisinde yer alan Vitamine E konsantre bakım ürünü, cildini yenileyerek hayal ettiğin ışıltılı, canlı ve parlak görünüme kavuşmasını sağlıyor. Etat Pur – Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım ürününü keşfetmeye hazır mısın?

Etat Pur Pure Active Vitamin E’nin Cilde Etkileri Nelerdir?

Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım formülü, cildi beslemesinin yanı sıra cilt hasarını azaltmaya yardımcı olmak için savunma mekanizmasını da destekler. Ayrıca kırışıklıkların, ince çizgilerin ve diğer erken yaşlanma belirtilerinin görünümünü yumuşatmaya yardımcı olur.

Dış Etkenlere Karşı Koruma

E vitamini güçlü bir antioksidan olduğu için kirlilik, sigara dumanı, stres ve UV gibi serbest radikallere karşı etkili bir şekilde savaşır. Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım formülü, serbest radikalleri stabilize etmeye ve oksidatif stresi azaltmaya çalışır. Ayrıca E vitamini molekülleri UV radyasyonunu emebilir ve zararlı ışınların cilde verdiği hasarı azaltabilir.

Cilt Yaşlanmasını Azaltma

Yaşlandıkça cildimiz daha az kolajen üretir ve bu da sarkmaya, ince çizgilere, kırışıklıklara ve diğer yaşlanma belirtilerine neden olur. Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım formülü, hızla emilen yapısı sayesinde cildin nemli kalmasına yardımcı olur ve %90 oranında ilk yaşlanma belirtilerini azaltarak kolajen üretimini destekler.

Işıltılı ve Eşit Bir Görünüm

Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım formülü, çevresel faktörlere maruz kalmanın neden olduğu hasara karşı cildi korur. E Vitamini içerikli cilt bakım ürünlerinin düzenli kullanımı cilt tonunu dengeler. Böylece %90 daha eşit, ışıltılı, genç ve parlak bir görünüm için cildin elastikiyetini artırır.

Pure Active Vitamine E %3,93 Konsantre Bakımı Nasıl Kullanılır?

Aktif bileşenlere sahip cilt bakım ürünlerinin nasıl kullanıldığı ve ne kadar doz uygulandığı oldukça önemlidir. Her türlü cilt bakım ürününde olduğu gibi Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım ürününü kullanmadan önce de cildin temiz ve kuru olduğundan emin olman gerekir. Ardından, aşağıdaki adımları takip ederek cilt serumunu pratik ve etkili bir şekilde kullanabilirsin:

●      Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım ürününü kullanmadan önce çalkalayarak bileşenlerin homojen şekilde dağılmasını sağlamalısın.

●      Şişenin alt bölümüne basarak 4 damla damlatarak cilt endişelerinin olduğu bölgeye sabah ve akşam uygulayabilirsin.

●      Hızla emilen ve yağlı iz bırakmayan konsantre bakım formülünü cildine iyice yedirmelisin.

●      Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım ürününün ardından, cilt tipine uygun bir nemlendiriciyle rutinini eksiksiz bir şekilde tamamlamalısın.

Etat Pur – Pure Active Vitamine E %3,93 konsantre bakım formülünden gözle görülür sonuçlar elde edebilmek için ürünü en az 14 gün boyunca kullanmalısın. Sen de Etat Pur’un patentli difüzyon teknolojisine sahip Pure Active serisindeki Vitamine E ve diğer konsantre bakım formüllerini keşfedebilir, sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsin.