İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Güneşin Etkilerinden Korunmanın Püf Noktaları

Yazın güneşin zararlı UV ışınlarından korunmak cilt sağlığı için çok önemlidir. Güneşe fazla maruz kalmak ciltte kızarıklık ve yanıklara sebep olur.

Cilt sağlığını desteklemek ve bu olumsuzluklardan korunmak için güneşten korunmanın püf noktalarını bilmelisin. Yazımızın devamını okuyarak güneşten korunma yöntemlerini öğrenerek, daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsin.

Güneşten Korunmak İçin Ne Yapılmalı?

Güneşin etkileri, cilt üzerinde olumsuz sonuçlar doğurabilir. Cilt her mevsim cildin zararlı ışınlarına maruz kalabilir. Ancak yaz aylarında, UVA ve UVB ışınları cilde doğrudan ulaşabilir.

Bu durumdan kaçınmak için şunları uygulayabilirsiniz:

  • Güneş ışınlarının yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkmamak.
  • Güneş koruyucu cilt bakım ürünleri kullanmak.

Güneş kremleri, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

Etat Pur Saf Güneş Koruyucu ürünleri kullanarak her mevsim sağlıklı bir cilde sahip olabilir ve cildinizi güneşten koruyabilirsiniz. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygun olan Pure UV Protector güneş kremleri Etat Pur kalitesi ile özenle üretilmiştir

Mineral filtreye sahip Etat Pur güneş kremleri, kimyasal filtreli güneş kremlerine nazaran daha sağlıklı ve saf bir içeriğe sahiptir.

Etat Pur Mineral Filtreli Yüksek Koruma Yüz Güneş Kremleri ile Tanışın

Güneşin zararlı etkilerine karşı cildini hem nemlendirmek hem de UV ışınlarından korumak istiyorsan Etat Pur Saf Güneş Koruyucular tam sana göre!

Etat Pur Saf Güneş Koruyucuların özelliklerine göz at:

  • Hassas ciltler dahilt her cilt tipine uygundur.
  • UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek korumaya sahiptir.
  • Cildini nemlendirici etkiye sahiptir.
  • İçerdiği Shea ve ayçiçek yağı sayesinde cildini daha parlak gösterir.
  • Ciltte beyaz leke bırakmayan Etat Pur Saf Güneş Koruyucular, ultra akışkan yapısıyla ciltle hızla bütünleşir.

Güneş Koruyucular Nasıl ve Ne Zaman Kullanılır?

Güneş kremlerini doğru uygulamak da zararlı ışınlardan korunmak için çok önemlidir. Etat Pur Saf Güneş Koruyucuları yüz ve boyun bölgesine uygulayabilirsin.

Güneş kremini 2-3 saatte bir ve suyla temas ettikten sonra yenilemek de güneşin zararlı ışınlarına karşı daha iyi korunmanı sağlar.

Güneş kremini uygularken, cildinizin nemli ya da ıslak olmamasına dikkat ederseniz, güneş koruyuculardan en yüksek verimi elde edebilirsiniz.

Sen de yaz cilt bakımını Etat Pur Saf Güneş Kremleri ile tamamlamayı unutma!