İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gün Sonu Ritüeli: Etat Pur’la Makyaj Temizleme ve Cilt Bakımı

Cilt bakımı için son derece önemli olan noktalardan bir tanesi de makyaj temizlemedir. Cildin daha temiz ve sağlıklı olması için cilt temizliği kritik bir öneme sahiptir.

Cildinizin zarar görmesini istemiyorsanız, gün sonunda cildinizi derinlemesine temizlemelisiniz. Özellikle sık makyaj yapan kişiler için gün sonunda yapılan cilt bakımının ve temizliğinin önemi daha yüksektir.

Etat Pur ürünlerini ile hem makyajınızdan ödün vermeyip, hem de cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz. Etat Pur makyaj temizleme ve cilt bakım ürünlerini nasıl kullanacağınızı öğrenmek için yazımızın devamını okuyun.

Arındırıcı Göz ve Makyaj Temizleme Suyu ile Tanışına

Cildinizi makyajdan arındırmak amacıyla ilk olarak Etat Pur Saf Temizleyici ailesi ile tanışabilirsiniz.

Cilt tipinize uygun Etat Pur Saf Temizleyici ürününü seçerek, yüz, dudak ve göz çevresindeki kiri ve makyajı temizleyebilirsiniz. Saf içerikler ile zenginleştirilen temizleme ürünleri, cilt ile uyumlu pH seviyesine sahiptr.

“Etat Pur Micellar Purifying Cleansing Water Arındırıcı Göz ve Yüz Makyaj Temizleme Suyu nasıl ve ne zaman kullanılır?” diye merak ediyorsanız, aşağıda yer alan adımları izleyebilirsiniz.

  • Ürünleri kuru cildiniz üzerinde kullanmalısınız.
  • Disk pamuklar temizleme aşamasında en büyük yardımcınızdır. Pamuk üzerine yeteri miktarda dökülen temizleme suyu, nazik hareketlerle cilt ile buluşturulur.
  • Ürünleri yüzünüzde bulunan her noktaya rahatlıkla uygulabilisiniz. Özellikle hassas cilde sahip olanlar, yatıştırıcı ve yenileyici bir sonuç alabilir.
  • Dermatolojik onaylı Arındırıcı Göz ve Yüz Makyaj Temizleme Suyu, hem sabah hem de akşam kullanılabilir.
  • Ürünleri sabah rutininize eklediğinizde, cildinizde biriken kir ve sebumu temizleyebilirsiniz.
  • Akşam rutininde ise cildi arındırmak ve makyajı derinlemesine temizlemek amacıyla kullanabilirsiniz.

Sivilce ve Siyah Nokta Karşıtı Yüz Temizleme Jel ve Köpüğü

Makyajı temizlemek için yalnızca temizleme ürünleri yeterli değildir. Sivilce ve siyah nokta eğilimli ciltler temizleme aşamasından sonra jel ya da köpük formda ürünleri kullanmalıdır.

Bu ürünler, yatıştırıcı etkili formülleri ve cilt kızarıklığına karşı etkili içerikleri ile aynı zamanda cilt bariyerini koruyucu etki gösterir.

Kuru cilde sahip bireyler, nemlendirici etkili ürünler seçerek cilt bakım rutinlerini tamamlamalıdır. Bu sayede kuruluk probleminin önüne geçilebilir.

Cilt tipinize uygun Etat Pur arındırıcı yüz temizleme jeli ve köpüklerini inceleyin.

“Etat Pur Gentle Cleansing Foam Nazik Yüz Makyaj Temizleme Köpüğü veya Etat Pur Pure Cleanser Sivilce Siyah Nokta Karşıtı Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli nasıl kullanılır diye merak ediyor ve bu sorunun cevabını arıyorsanız, daha sağlıklı bir cilt için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Makyaj temizleme suyu kullandıktan sonraki aşamada şüphesiz ki temizleme jeli ya da köpüğü kullanmak çok önemlidir.
  • Cilt yenilemeye de yardımcı olan Etat Pur saf temizliyecileri, bir iki basım ile ele alınır ve köpürtülür.
  • Az miktarda köpürtülen ürünler, nazik hareketler ile cilde uygulanır.
  • İki-üç dakikalık uygulamadan sonra ise ılık su ile durulanması tavsiye edilir.
  • Cildini çok daha derinden temizlemek isteyenler ise Etat Pur Pure Cleanser Nazik Arındırıcı ve Yenileyici Yüz Peeling Jeli de tanışabilir.
  • Peeling ürünlerin haftada 2-3 kez yapılması tavsiye edilir. Bu işlem ile ciltteki gözeneklerin açılmasını ve nefes almasını sağlayabilirsiniz.
  • Yıkama işlemlerinin ardından cildinizi temiz bir havlu ile ovalamadan, nazikçe kurulayabilirsiniz.

Etat Pur Saf Nemlendirici ürünleri cilt bakım rutininizin son aşamasında kullanabilirsiniz. Cilt tipine uygun seçilen nemlendirici cilt bakım ürünü, dairesel hareketler ile uygulanır.

Siz de gün sonu ritüeli olarak, Etat Pur Saf Temizleyici ve Saf Nemlendirici cilt bakım ürünlerini uygulayarak cildinizi kir ve makyajdan arındırabilir, sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz.